شیرینی ناپلئونی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 23 آگوست 2016
شیرینی ناپلئونی

%image_alt%

شیرینی ناپلئونی

نام(های) دیگر
Napoleon, gâteau de mille-feuilles, vanilla cut or custard cut (بریتانیا, استرالیا)
نوع
پای، شیرینی
خاستگاه
فرانسه
ترکیبات اصلی
خمیر هزارلا، کرم کاستارد، پودر قند
  پرونده‌های رسانه‌ای مربوط به شیرینی ناپلئونی در ویکی‌انبار 

شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon) یا میل‌فِی (به فرانسوی: Mille-feuille) (فراگویی فرانسه: /mil fœj/) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است. ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای‌ها طبقه‌بندی شده‌است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی‌ها قرار دارد. ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می‌شود. بطور سنتی در میان لایه‌های این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می‌شود همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود. همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی نیز موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودر شده یا آیسینگ بصورت راه‌راه یا نقش‌های نامنظم به رنگ قهوه‌ای و سفید استفاده می‌شود.[۱]

 

 

پانویس[ویرایش]

جستارهای وابسته[ویرایش]

  • کیک جنوایی

منابع[ویرایش]

پیوند به بیرون[ویرایش]

کتاب آشپزی ویکی‌کتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ شیرینی ناپلئونی موجود است.

این یک مقالهٔ خرد پیرامون خوردنی‌ها است. با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید.

Article source: https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D9%86%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%A6%D9%88%D9%86%DB%8C

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code