دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 23 سپتامبر 2016
دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت

شیرینی پزینکات شیرینی پزی – دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت

1- باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.

[categoriy],نکات شیرینی پزی,پخت بیسکویت, شیرینی لطیفه

دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت

نکات شیرینی پزی,نکات شیرینی پزی,پخت بیسکویت, شیرینی لطیفه, طرز تهیه کیک گلابی,اموزش غذاهای ایرانی, پخت کیک,کالری انواع شیرینی,پخت کیک با ماکروفر, طرز تهیه کیک ساده خانگی حلوای شیر,دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت – شیرینی پزی آکا

2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود.

3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.

4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود
ویرایش و تلخیص:آکاایران

دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت



مطالب مرتبط

Article source: http://www.akairan.com/shirinipazi/shirnipazi1/12858.html

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code