آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 27 نوامبر 2016


دو عدد کیسه فریزر را داخل یکدیگر گذاشته، مایه شیرینی را درون آن می‌ریزیم سپس نوک کیسه فریزر را با قیچی برش داده، تا آماده ریختن مایه شیرینی شود.


برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

آرد گندم                           یک قاشق غذاخوری

پودر شکر                         150گرم

پودر نارگیل                       110 گرم

تخم مرغ                          سه عدد سفیده

پودر پسته                        یک قاشق غذاخوری

وانیل                               یک چهارم قاشق چای خوری

همزن برقی، گازفردار

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 35 عدد از ”‌شیرینی نارگیلی“خواهیم داشت.

 

یک قاشق غذاخوری پودر پسته (معادل ده گرم)، یک قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم (معادل بیست گرم)

یک لیوان پودر شکر حدود هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 150 گرم)، یک و نیم لیوان پودر نارگیل حدود 11 قاشق غذاخوری (معادل 110 گرم)

 یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، سه عدد سفیده تخم مرغ (با زرده تخم مرغ می‌توان شیرینی گردویی درست کرد)

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

سه عدد سفیده تخم مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود)

150 گرم پودر شکر را کم کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.

دو عدد کیسه فریزر را داخل یکدیگر گذاشته، مایه شیرینی را درون آن می‌ریزیم سپس نوک کیسه فریزر را با قیچی برش داده، تا آماده ریختن مایه شیرینی شود. البته با کمی مهارت می‌توان مایه شیرینی را با قاشق روی کاغذ روغنی ریخت.

یک کاغذ روغنی ته سینی فر قرار می‌دهیم و روی آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم سپس مایه شیرینی را با فاصله در سینی می‌ریزیم (به شکل گرد، بیضی یا قلب) و با یک قاشق آغشته به روغن، روی شیرینی‌ها را صاف می‌کنیم. در نهایت کمی پودر پسته روی شیرینی‌ها می‌ریزیم.

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 تا 180 درجه سانتی‌گراد (حرارت متوسط فر) روشن می‌کنیم و سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا بوی شیرینی در بیاید و شیرینی‌ها کمی طلایی شوند. بهتر است شیرینی‌ها 5 دقیقه دیگر با حرارت کم در فر بماند تا روی شیرینی‌ها برشته شود سپس سینی را از فر درآورده تا سرد شود بعد شیرین‌ها را از کاغذ جدا کرده و در ظرف پذیرایی می‌چینیم.

نوش جان

 


Article source: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=239399

               
N1349096676 آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی N1353958982 آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی N1384137018 آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی N1381425163 آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان buy آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی 13,900 تومان buy آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی 24,000 تومان buy آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی 31,000 تومان buy آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی
     
     
               
N1392229450 آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان buy آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code