کیک اسفنجی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 24 دسامبر 2016
کیک اسفنجی
نتایج جستجو شیرینی
               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی وشیرینی پزی از مبتدی تا حرفه ای ایرانی خارجی چینی وایتالیایی - اورجینال  خرید اینترنتی بسته کارنیتا/ شیرینی پزی و شکلات پزی و سفره آرایی میوه آرایی و پخت ماهی - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه آموزش آشپزی و شیرینی پزی تیم مالرز - اورجینال
     

آموزش آشپزی و شیرینی پزی برگزیده از آموزش های تیم مالزر

110نوع غذای متنوع ایرانی خارجی پیتزا وغذاهای چینی
350نوع شیرینی 110نوع سالاد

پخت انواع شیرینی و شکلات برای کودکان خود و سفره آرایی و...

***برگزیده از آموزشهای تیم مالرز***

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش پخت انواع شیرینی جات - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه آموزش شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش شیرینی پزی - اورجینال
     

آموزش شیرینی تر شامل شیرینی بادامی، نان خامه ای , لطیفه، رولت خامه ای...

مجموعه آموزش شیرینی پزی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی برگزیده از آموزش های تیم مالزر

آموزش شیرینی تر شامل شیرینی بادامی، نان خامه ای , لطیفه، رولت خامه ای...

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش آشپزی وشیرینی پزی از مبتدی تا حرفه ای ایرانی خارجی چینی وایتالیایی - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه عظیم آموزش آشپزی شیرینی پزی وسفره آرایی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی(2DVD) - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال
     

110نوع غذای متنوع ایرانی خارجی پیتزا وغذاهای چینی
350نوع شیرینی 110نوع سالاد

معادل 35 سی دی فارسی وتصویری از مقدماتی تا پیشرفته اصل

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - به زبان فارسی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی برگزیده از آموزش های تیم مالزر

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی مجموعه آموزش شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش پخت انواع شیرینی جات - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه آموزش آشپزی و شیرینی پزی تیم مالرز - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی وشیرینی پزی از مبتدی تا حرفه ای ایرانی خارجی چینی وایتالیایی - اورجینال
     

مجموعه آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی تر شامل شیرینی بادامی، نان خامه ای , لطیفه، رولت خامه ای...

***برگزیده از آموزشهای تیم مالرز***

110نوع غذای متنوع ایرانی خارجی پیتزا وغذاهای چینی
350نوع شیرینی 110نوع سالاد

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی مجموعه عظیم آموزش آشپزی شیرینی پزی وسفره آرایی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی(2DVD) - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه آموزش شیرینی پزی - اورجینال
     

معادل 35 سی دی فارسی وتصویری از مقدماتی تا پیشرفته اصل

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - به زبان فارسی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی برگزیده از آموزش های تیم مالزر

مجموعه آموزش شیرینی پزی

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش آشپزی وشیرینی پزی از مبتدی تا حرفه ای ایرانی خارجی چینی وایتالیایی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش پخت انواع شیرینی جات - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه آموزش آشپزی و شیرینی پزی تیم مالرز - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی وشیرینی پزی از مبتدی تا حرفه ای ایرانی خارجی چینی وایتالیایی - اورجینال
     

110نوع غذای متنوع ایرانی خارجی پیتزا وغذاهای چینی
350نوع شیرینی ...

آموزش شیرینی تر شامل شیرینی بادامی، نان خامه ای , لطیفه، رولت خامه ای...

***برگزیده از آموزشهای تیم مالرز***

110نوع غذای متنوع ایرانی خارجی پیتزا وغذاهای چینی
350نوع شیرینی 110نوع سالاد

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی مجموعه عظیم آموزش آشپزی شیرینی پزی وسفره آرایی - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه کامل آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی بسته کارنیتا/ شیرینی پزی و شکلات پزی و سفره آرایی میوه آرایی و پخت ماهی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی(2DVD) - اورجینال
     

معادل 35 سی دی فارسی وتصویری از مقدماتی تا پیشرفته اصل

حرفه ای در آمدزا، به روز و خوشمزه !

پخت انواع شیرینی و شکلات برای کودکان خود و سفره آرایی و...

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - به زبان فارسی

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی(2DVD) - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال
     

آموزش آشپزی و شیرینی پزی برگزیده از آموزش های تیم مالزر

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - به زبان فارسی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش آشپزی وشیرینی پزی از مبتدی تا حرفه ای ایرانی خارجی چینی وایتالیایی - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه آموزش آشپزی و شیرینی پزی دلپذیر - اورجینال خرید اینترنتی آموزش ساخت انواع شیرینی خانگی و بازاری روز - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی(2DVD) - اورجینال
     

110نوع غذای متنوع ایرانی خارجی پیتزا وغذاهای چینی
350نوع شیرینی ...

دستور تهیه 900 غذای متنوع

دستور تهیه انواع دسرها و سوپها

ساخت انواع
شیرینی خانگی و بازاری روز

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - به زبان فارسی

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال خرید اینترنتی آموزش آشپزی و شیرینی پزی(2DVD) - اورجینال خرید اینترنتی بسته کارنیتا/ شیرینی پزی و شکلات پزی و سفره آرایی میوه آرایی و پخت ماهی - اورجینال خرید اینترنتی مجموعه کامل آموزش آشپزی و شیرینی پزی - اورجینال
     

آموزش آشپزی و شیرینی پزی برگزیده از آموزش های تیم مالزر

آموزش آشپزی و شیرینی پزی - به زبان فارسی

پخت انواع شیرینی و شکلات برای کودکان خود و سفره آرایی و...

حرفه ای در آمدزا، به روز و خوشمزه !

     

  صفحه:

 
1 2 3 4 5 6        

 


بهارک مبینی (بهار)

مدیر ارشد بهارسایت

کیک اسفنجی پایه کیک های تولد و عروسی و مهمونی هست و کلا” کیک سبکی هست . معمولا” شیر و روغن توش استفاده نمی شه ( یا اینکه یه مقدار خیلی کم روغن داره) و اگه بتونیم خوب در بیاریم بافت خیلی لطیفی داره . خوب اینا یه ذره از خصوصیات کیک اسفنجی بود ولی تا حالا شنیدین که می گن ” این کیک خیلی حساسه ” یا ” این شیرینی خیلی حساسه ” می دونید مفهومش چیه ؟ این جمله کلی معنی داره : یعنی رعایت دقیق اندازه ها – یعنی رعایت نکته به نکته دستور – یعنی احتمال اینکه این دستور رو چند دفعه اول خراب کنی هست  – یعنی بعد از  چند تجربه نا موفق بالاخره وقتی موفق شدی کلی به زندگی امیدوار می شی و …

خوب این کیک هم دقیقا” از همون کیک ها هست اینو نگفتم که شما دیگه دست به درست کردن کیک اسفنجی نزنید برعکس وقتی بدونید با چه نوع کیکی سر و کار دارید یه مقدار حواستونو بیشتر جمع می کنید که همه موارد رو دقیق اجرا کنید و از تجربه دیگران استفاده کنید و در نهایت اگر هم خراب شد آمادگیشو از قبل داشتید .

این دستور از کتاب استاد بزرگ آشپزی ” خانم رزا منتظمی ” گرفته شده البته در دستور ایشون بیکینگ پودر نداره ولی من یه کوچولو ( هر چند خیلی جرئی ) اضافه کردم .مطمئنا” دستورات دیگه ای هم برای کیک اسفنجی وجود داره ولی من مراحلی که توضیح خواهم داد رو انجام دادم و نتیجه اون یه کیک اسفنجی خوب بود .

مواد لازم :

تخم مرغ ۶ عدد

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

* همه مواد کیک رو اندازه گیری کرده و آماده کنید .

* فر رو از قبل گرم کنید .

اگه فر مکروفر استفاده می کنید کانوکشن رو روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید .

اگه از فر گاز استفاده می کنید درجه اونو روی ۱۸۰ تنظیم کنید .

* کف قالب رو چرب نکنید بلکه کاغذ روغنی بذارید .

* آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید .

* برای اینکه بدونید چقدر باید بکینگ پودر اضافه کنید اینکارو می کنیم :

دو انگشتتون شست و اشاره رو داخل بیکینگ پودر کنید و انگشتتون رو ببندید هر مقداری که بین دو انگشتتون موند همون اندازه کافیه  . مقدار زیاد بکینگ پودر در کیک اسفنجی باعث می شه پفش بخوابه ( حتی توی کتاب رزا منتظمی گفته شده که نیاز به اضافه کردن بکینگ پودر نیست ولی من در مورد رسیپی این کیک با چند تا قنادی صحبت کردم و معمولا” دستورشون اینجوری بود که برای یه شونه تخم مرغ یه قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه می کنن ) .

* زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید ( برای جدا کردن زرده و سفیده می تونید از راهنمایی بگیرید ) . دقت کنید که چیزی از زرده تخم مرغ یا پوست تخم مرغ وارد سفیده نشه چون نمی ذاره سفیده خوب پف کنه .

* نکته : درصورتیکه مقدار خیلی کمی از زرده تخم مرغ وارد سفیده شد بهترین وسیله برای جدا کردن آن پوست تخم مرغ هست .

* با دور تند همزن زرده و شکر و وانیل رو هم بزنید . آنقدر هم بزنید که رنگ اون کرم روشن بشه ( من ۸ دقیقه هم زدم ) .

*پره های همزن رو بشویید و کاملا” خشک کنید .

* با دور تند همزن سفیده تخم مرغ رو آنقدر بزنید که اثر پره های همزن روی سفیده بمونه .

* بعد از این مرحله سرعت العمل داشته باشید چون باز هم توی کیفیت کیکتون تاثیر داره ( نگین بذار یه زنگی به مامانم بزنم بعد بقیه کارو انجام می دم ) .

* خیلی آروم سفیده رو روی مخلوط زرده و شکر اضافه کنید .

* بصورت دورانی مخلوط کنید تا تمام گلوله های سفیده با مواد قبلی مخلوط بشه .

* مخلوط آرد و بکینگ پودر رو به مواد قبلی ( البته خیلی آروم ) اضافه کرده و هم بزنید اما در حد اینکه فقط مواد مخلوط بشه و اثری از گلوله های آرد و سفیده نمونه و مایع یکنواختی بما بده .

* نکته : زیاد هم زدن بعد از اضافه کردن سفیده و آرد باعث می شه پف کیک بخوابه .

* خوب این هم مایه کیک که پر از حبابهاب کوچیک هست و اگه ضربه های بهش وارد بشه این حباب ها از بین می رن و پف کیک می خوابه .

* مایه کیک رو خیلی آروم داخل قالب بریزید .

* اگه از فر مکروفر استفاده می کنید :

قالب رو روی سه پایه فلزی کوتاه قرار بدین .

کانوکشن ۲۰۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه ( برای من ۲۵ طول کشید ) .

* اگه از فر گاز استفاده می کنید :

روی طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه ( با چنگال کنترل کنید اگه از مواد به چنگال چسبید مجددا” چند دقیقه دیگه بذارید بپزه ) .

* می تونید روی شبکه توری برگردونید تا خودش از قالب جدا بشه یا اینکه با چاقو دورتادور کیک رو از قالب جدا کنید .

 * حتما” روی شبکه قرار بدین تا کاملا” خنک بشه .

* نکاتی که  لازمه برای کیفیت کیکتون بدونید :

ممکنه بعد از استراحت کیک یه کوچولو پفش بخوابه  (در حد چند میلیمتر ) زیاد مهم نیست اگه بیشتر پف کیک خوابید یعنی یه جای کارو اشتباه انجام دادیم .

بالا بودن حرارت فر باعث می شه که پف کیک بخوابه .

پایین بودن حرارت فر باعث چسبندگی روی کیک می شه .

زیاد بودن مقدار بکینگ پودر پف کیک رو کم می کنه ( البته در کیک های اسفنجی )

اگه قبل از اینکه کیک بپزه در فر رو باز کنیم پف کیک می خوابه .

ضربه خوردن به قالب کیک قبل از پخت ، پف کیک رو می خوابونه .

آرد خوب برای کیفیت کیک خیلی مهمه بهتره از آردهای مخصوص شیرینی و کیک استفاده بشه ( آرد سه صفر برای این منظور خوبه )

الک کردن آرد در کیفیت کیک اسفنجی تاثیر خوبی داره پس سعی کنید دو سه بار آرد رو الک کنید .

Article source: http://baharsite.com/?p=1071

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code