شیرینی کشمشی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 27 ژانویه 2017

شیرینی کشمشی (راحت و خوشمزه)

مواد لازم:
آرد ۲۶۰ گرم
بیکن پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک سر قاشق چایخوری
کره ۱۷۰ گرم (دمای اتاق)
شکر قهوه ای روشن ۲۰۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۸ گرم
شیر۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
کشمش سیاه و ریز ۱۲۵گرم

طرز تهیه:
کره را با همزن میزنیم تا کره نرم شود شکر را اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده به همزدن ادامه میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شود و
مایع یکدست و نرمی بدست بیاید.
در ظرفی آرد و نمک و بیکن پودر را با قاشق مخلوط میکنیم وکشمش را هم به آرد اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم وبه مایع کره و شکر اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم, درسینی فر کاغذ مخصوص پهن میکنیم و از مواد گلوله های کوچکی بر میداریم و با فاصله ۵ سانتی متر در سینی فر میچینیم و با کف دست کمی روی گلوله ها را فشار میدهم.
درجه فر را روی ۱۹۰ گرم می کنیم وشیرینی ها را مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر میگذاریم، رنگ شیرینی باید کمی طلایی شود نباید قهوه ای شود، شیرینی را بعد از سرد شدن در ظرف می چینیم.
نوش جان

Article source: http://www.youtube.com/watch?v=NTFl3-5Ksyw

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code