شیرینی اسکار، شیرینی خوش طعم برای عید فطر
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید.
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .
مواد لازم :
طرز تهیه :
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .
وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا” منظور همین تصویری هست که می بینید .
بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .
بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .
دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .
بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .
می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .
حدودا 35 – 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .
از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .
منبع : baharsite.com
Article source: http://www.beytoote.com/cookery/pastry/oscar1-sweet1-fitr2.html
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید | آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید | مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی | کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان | |||||||||
انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی |
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید |
مجموعهای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک |
کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی |
|||||||||
12,900 تومان |
![]() |
13,900 تومان |
![]() |
24,000 تومان |
![]() |
31,000 تومان |
![]() |
|||||
![]() |
||||||||||||
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی | ||||||||||||
کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی |
||||||||||||
30,800 تومان |
![]() |
دیدگاهتان را بنویسید