اشترودل گوشت

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 17 آوریل 2017


اشترودل گوشت

نشاط فیض پور

آشپز افتخاری

 

مواد لازم برای ۲ عدد خمیر :

خمیر مایه فوری ۱ ق س

آب ولرم یک سوم پیمانه

کره ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۱ ق س

آرد ۲ پیمانه

نمک ۱ ق م

شکر نصف ق م

مواد لازم برای داخل اشترودل :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط ریز خرد شده ۱ عدد

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نصف پیمانه

قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم

سس سویا ۲ ق س

جعفری خرد شده ۴ ق س

رب گوجه فرنگی ۲ ق س

نمک – فلفل – ادویه کاری – زرد چوبه – آویشن – پودر سیر به مقدار لازم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

کنجد مقداری جهت تزیین

طرز تهیه:

* آب ولرم رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر مایه فوری و شکر رو داخل اون ریخته و با قاشق مخلوط کنید.

اشترودل گوشت

* در یک کاسه کوچک تخم مرغ، نمک و ماست را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

اشترودل گوشت

* در یک تابه کره را آب کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.

اشترودل گوشت
* کره را به مخلوط آب و خمیرمایه اضافه کنید.

اشترودل گوشت
* مخلوط تخم مرغ و ماست را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

اشترودل گوشت

اشترودل گوشت
* یک پیمانه از آرد را روی مخلوط الک کرده و کاملا مخلوط کنید.

* خمیر پس از اضافه کردن یک پیمانه آرد به شکل زیر می شود .

اشترودل گوشت
* پیمانه دوم آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر حاصل شود .

* سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید .

اشترودل گوشت

* برای مواد داخل خمیر پیاز خرد شده را با مقداری روغن در ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید .وقتی کمی پیاز سرخ شد فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید.

اشترودل گوشت
* وقتی فلفل ها کمی نرم شدند قارچ را اضافه کنید.

اشترودل گوشت
* بمحض اینکه همه مواد کمی سرخ شدند کوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید.

اشترودل گوشت
* تمامی ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت را تفت دهید.

اشترودل گوشت
* سس سویا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید .

اشترودل گوشت
* در مرحله آخر رب گوجه را کمی با آب رقیق کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید.

اشترودل گوشت
* کمی تفت داده و اجازه دهید جا بیفتد.مواد آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند .

اشترودل گوشت

* و اما برمی گردیم سراغ خمیرمون ؛ حجم خمیر پس از استراحت دوبرابر می شود. آن را ورز دهید تا حجم اضافی آن از بین برود و به اندازه اصلی بازگردد.

* روی میز کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را با چاقو دو قسمت کنید.

اشترودل گوشت
* یک قسمت را داخل ظرف برگردونید و روش رو بپوشونید.

* قسمت دیگر رو با وردنه به شکل زیر پهن کنید.

اشترودل گوشت

* نیمی از مواد گوشتی را به این شکل روی خمیر بریزید.

اشترودل گوشت
* کناره های خمیر را با چاقو به این شکل برش بدید  .

اشترودل گوشت
* با توجه به تصاویر خمیر رو بپیچید. اول قسمت بالا و پایین را به سمت داخل آورده.

اشترودل گوشت
* بعد برش های کناری را به صورت چپ و راست یک در میان به داخل بیاورید.

اشترودل گوشت
* شکل نهایی بصورت زیر است :

اشترودل گوشت

* خمیر بعدی و بقیه مواد گوشتی را هم به همین شکل تهیه کنید. داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بگذارید. روی خمیر ها را با قلم مو کمی زرده تخم مرغ بزنید و روی آنها را کنجد بپاشید.

اشترودل گوشت

* اشترودل ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کردید بگذارید تا زمانی که نان پخته بشه. برای من ۴۰ دقیقه طول کشید. می تونید ۵ دقیقه گریل رو هم روشن کنید تا کاملا روی نان ها طلایی بشه.

* برای پخت با مکروفر : از دکمه کانوکشن استفاده کرده و روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود سپس برای پخت از سه پایه کوچک استفاده کرده و دما را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید و خمیر را داخل آن قرار داده و اجازه دهید روی آن طلایی شود .

* نوش جان

اشترودل گوشت

Article source: http://baharsite.com/?p=2612

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code