آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 10 ژوئن 2017

a417e P2490377 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

وای که چقدر راحت میشه  با خمیرهای اماده در کمترین زمان  هر چیزی که دلت خواست رو درست کنی و لذت ببری
من که یکی از طرفداران خمیرهای اماده هستم

مواد لازم :
خمیر پاف پیستری
شربت غلیط
و کنجد یا شکر درشت

خمیر هزار لا یا پاف پیستری درست کردنش خیلی سخت و وقت گیر هست اما اگر خواستید با  کمی صبر و حوصله  میتونید درستش کنید


مواد لازم برای خمیر هزار لا :

ارد : كاملا سفيد 750 گرم
 نشاسته: پودر شده 250 گرم
كره :250 گرم
تخم مرغ :2 عدد
روغن مايع 3: قاشق سوپخوري
شكر 2: قاشق
سوپخوري
مايه خمير ترش يك قاشق غذا خوری
نمك يك قاشق چايخوري
آب
ولرم به مقدارلازم


يك قاشق چايخوري شكر را در يك فنجان شير گرم
يا آب حل كنید و مايه خمير را اضافه مي كنيم و برای 15 دقیق مي گذاريم تا مايه خمير پف
كند.

در ظرف بزرگي آرد، نشاسته  نمك و شكر را الك كنید،و وسط آرد را گود مي كنيم.
مايه خمير روغن مايع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب  هم بزنید
بعد آنها را با آرد مخلوط كنید و آب ولرم را كم كم اضافه مي كنيم تا
خمير صاف يك دستي بدست بیاد
خمير را كمي ورز میدهیم و روي آن را مي پوشانيم و
در جاي تقريباً گرمي قرار مي دهيم تا خميربرای15 دقيقه استراحت کند

بعدروي ميز كمی آرد مي پاشيم و خمير را به قطر 2 سانتي متر بازكرده و
كره  را  که تازه از یخچال بیرون اوردیم و خنک هست رودر وسط آن قرار میدهیم و با چهار قسمت خمير روي كره را مي پوشانيم و
با وردنه ضربه هاي آرامي روي خمير وارد كرده تا  خمير كمي
پهن شود.
بعد خمير را به قطر يك سانتي متر باز كرده و آن را 6 تا 5 لا زده و
آن را در جاي خنك و يا در يخچال قرار مي دهيم .
20دقيقه بعد خمير را يك بار از طول و يك بار از عرض باز و بسته كرده و آن را
6-5 بار تا مي زنيم و هر بار20 دقيقه درجاي خنك نگه مي داريم و بعد از 6
دفعه، باز و بسته كردن خمير در مرحله آخر آن را به قطر يك سانتي مترباز میکنیم
خمیر ما امادست میتونید این خمیر رو توی پلاستیک که درش رو محکم بسته و درون فریزر نگهداری کنید


من از خمیر اماده استفاده میکنم که میتونید از قسمت فریزر فروشگاهها تهیه کنید

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

خمیر رو باز کنید و بزارید از حالت یخ زدگی خارج بشه و بعد به 3 قسمت از طول برش بدید
و هر قسمت رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید
خمیر را کمی درشت برش بزنیدچون هنگام پخت خمیر کوچیک میشه و سایز شیرینیهاتون کوچیک در میاد
وسط هر شیرینی رو با کارد برش بزنید
” میتونید همین موقع  مقداری شکر روی شیرینی ها بپاشید
و توی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را داخل فر به مدت 20 دقیقه روی 400 درجه فارنهایت طبقه وسط فر بزارید تا طلایی شوند وبعد شیره غلیظ درست کنید

1/2 پیمانه اب و 1/2 پیمانه شکر رو روی حرارت بزارید تا غلیظ بشه و در اخر 2 قاشق اب لیموی تازه اضافه کنید
کمی
از شیره غلیظ رو  با برس روی شیرینی ها بمالید ومقداری شکر روی شیرینی ها
بریزید چون شیرینیها شیره دارند شکر به راحتی روی  شیرینیها میچسبهو یا از کنجد یا پودر پسته استفاده کنید

و نوش جان کنید

246f4 P2490387 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

052bf P2490393 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

Article source: http://www.yemalilar.com/2011/01/blog-post_8963.html

               
N1349096676 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان N1353958982 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان N1384137018 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان N1381425163 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان 13,900 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان 24,000 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان 31,000 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان
     
     
               
N1392229450 آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code