آشپزخانه کوچک من: شیرینی زبان

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 10 ژوئن 2017



وای که چقدر راحت میشه  با خمیرهای اماده در کمترین زمان  هر چیزی که دلت خواست رو درست کنی و لذت ببری
من که یکی از طرفداران خمیرهای اماده هستم

مواد لازم :
خمیر پاف پیستری
شربت غلیط
و کنجد یا شکر درشت

خمیر هزار لا یا پاف پیستری درست کردنش خیلی سخت و وقت گیر هست اما اگر خواستید با  کمی صبر و حوصله  میتونید درستش کنید


مواد لازم برای خمیر هزار لا :

ارد : كاملا سفيد 750 گرم
 نشاسته: پودر شده 250 گرم
كره :250 گرم
تخم مرغ :2 عدد
روغن مايع 3: قاشق سوپخوري
شكر 2: قاشق
سوپخوري
مايه خمير ترش يك قاشق غذا خوری
نمك يك قاشق چايخوري
آب
ولرم به مقدارلازم


يك قاشق چايخوري شكر را در يك فنجان شير گرم
يا آب حل كنید و مايه خمير را اضافه مي كنيم و برای 15 دقیق مي گذاريم تا مايه خمير پف
كند.

در ظرف بزرگي آرد، نشاسته  نمك و شكر را الك كنید،و وسط آرد را گود مي كنيم.
مايه خمير روغن مايع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب  هم بزنید
بعد آنها را با آرد مخلوط كنید و آب ولرم را كم كم اضافه مي كنيم تا
خمير صاف يك دستي بدست بیاد
خمير را كمي ورز میدهیم و روي آن را مي پوشانيم و
در جاي تقريباً گرمي قرار مي دهيم تا خميربرای15 دقيقه استراحت کند

بعدروي ميز كمی آرد مي پاشيم و خمير را به قطر 2 سانتي متر بازكرده و
كره  را  که تازه از یخچال بیرون اوردیم و خنک هست رودر وسط آن قرار میدهیم و با چهار قسمت خمير روي كره را مي پوشانيم و
با وردنه ضربه هاي آرامي روي خمير وارد كرده تا  خمير كمي
پهن شود.
بعد خمير را به قطر يك سانتي متر باز كرده و آن را 6 تا 5 لا زده و
آن را در جاي خنك و يا در يخچال قرار مي دهيم .
20دقيقه بعد خمير را يك بار از طول و يك بار از عرض باز و بسته كرده و آن را
6-5 بار تا مي زنيم و هر بار20 دقيقه درجاي خنك نگه مي داريم و بعد از 6
دفعه، باز و بسته كردن خمير در مرحله آخر آن را به قطر يك سانتي مترباز میکنیم
خمیر ما امادست میتونید این خمیر رو توی پلاستیک که درش رو محکم بسته و درون فریزر نگهداری کنید


من از خمیر اماده استفاده میکنم که میتونید از قسمت فریزر فروشگاهها تهیه کنید



خمیر رو باز کنید و بزارید از حالت یخ زدگی خارج بشه و بعد به 3 قسمت از طول برش بدید
و هر قسمت رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید
خمیر را کمی درشت برش بزنیدچون هنگام پخت خمیر کوچیک میشه و سایز شیرینیهاتون کوچیک در میاد
وسط هر شیرینی رو با کارد برش بزنید
” میتونید همین موقع  مقداری شکر روی شیرینی ها بپاشید
و توی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را داخل فر به مدت 20 دقیقه روی 400 درجه فارنهایت طبقه وسط فر بزارید تا طلایی شوند وبعد شیره غلیظ درست کنید

1/2 پیمانه اب و 1/2 پیمانه شکر رو روی حرارت بزارید تا غلیظ بشه و در اخر 2 قاشق اب لیموی تازه اضافه کنید
کمی
از شیره غلیظ رو  با برس روی شیرینی ها بمالید ومقداری شکر روی شیرینی ها
بریزید چون شیرینیها شیره دارند شکر به راحتی روی  شیرینیها میچسبهو یا از کنجد یا پودر پسته استفاده کنید

و نوش جان کنید




Article source: http://www.yemalilar.com/2011/01/blog-post_8963.html

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code