برش و دوخت یقه شل (دراپه)

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 28 ژوئن 2017

دوستان برای یقه شل الگوهای مختلفی هست..و به چند روش عمل میشه ولی در نهایت نتیجه کار به یک صورت هست
این مدل الگو که براتون میذارم ساده و کاربردی هست
برای در اوردن الگوی یقه شل یا دراپه بهتر است از پارچه هایی که افت زیادی دارند استفاده بشه مثل ریون ها..ژرسه

الگوی جلوی لباس رو کپی کنید..ساسون سرشانه و ساسون سینه رو ببندید
از سمت خط مرکزی جلو خطی گونیا که از روی ساسون سینه رد بشه رو به سمت پهلو رسم کرده و برش میزنیم(طوری که الگو قطع نشه)


من وقتی طول سینه رو روی الگو ازحلقه گردن پایین میام 2سانت زیر خط سینه قرار میگیره که در واقع نوک ساسون سینه رو تشکیل میده..
اگر نوک ساسون سینه شما درست روی خط سینه هست میتونین 2 سانت پایین بیاین بعد خطی که گفتم رسم کنید(میتونید هم انجام ندین)
الگو رو روی دولای بسته پارچه گذاشته..فضای اوزمان داده شده رو کمی باز کرده به اندازه ایی که از آخرین نقطه حلقه گردن تا دولای بسته22تا25 سانت فاصله باشه
این اندازه نرمال هست بیش از این الگو باز بشه در سمت پهلو گیس میشه
برای سجاف جلو به 2 صورت میتونین عمل کنین
بعد از اوزمان دادن خطی از سرشانه تا دولای بسته پارچه بصمورتی که تو شکل میبینین(خط مورب) رسم کرده
که بعد از دوخت این قسمت(سجاف)به داخل لباس داده میشه

یا اینکه سرشانه رو 1 سانتی آزادتر کنید 8تا 10 سانت بالا رفته که میشه پهنای سجاف خط پهنای سجاف رو میزنیم به 1/3 سرشانه

در هر طرف 1 سانت جای دوخت بذارین پارچه رو برش بزنین…قسمت سرشانه رو چرت داده تا موقع وصل سرشانه مشخص باشه
الگوی پشت هم ساسونها بسته روی پارچه قرارداده برش بزنین.حلقه گردن پشت رو هم به دلخواه میتونین 1..2 سانتی آزاد کنید
.میتونید لباس رو از سرشانه بهم کوک گرفته یا سنجاق کنیدبعد چرخ کنید..بعد سجاف پشت رو وصل کنید
برای سجاف پشت به 4روش میتونین عمل کنید
1::اندازه (زاپاس)جای دوخت.رو کمی به داخل داده چرخ کنید
2:میتونید سجاف پشت رو با نوار اریب دوخت و برگردونید
3:زانفیکس به سجاف اطو کنید و برگردونید
4:سنتی سجا ف بدین..پارچه اندازه حلقه گردن پشت برش و دوخت کنید

پهلوهای لباس رو چرخ کنید..تمیز کاری پایین لباس رو هم انجام بدین

اگر پارچه کشی باشه میتونید از راه پارچه استفاده کنید
اگر کشی نباشه از بیراه پارچه استفاده کنید
اگر خط مرکزی را روی اریب پارچه قرار دهید افت یقه بیشتر و زیبا تر می شو د

فیلم آموزش بلوز دراپه..توسط خانم عمرانی..کلیک کنید

Article source: http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=8698

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code