طرز تهیه شیرینی مربایی
Don’t forget to allow here and like us on facebook!
https://www.facebook.com/khoshmazeh247
مواد لازم:
آرد ۱/۳ ۵ پیمانه (۶۰۰ گرم)
پودر قند ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
کره یا روغن جامد ۱/۳ ۱ (۳۰۰ گرم)
شربت بار (شربت زولبیا و بامیه) ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
شیر ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
وانیل ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد – کنجد – پودر پسته – خلال بادام برای تزیین
Ingredients:
All-purpose flour all – 5 1/3 cups or 600 gr
Confectioners’ sugarine (icing or powdered) – 1 crater or 100 gr
Unsalted butter or hydrogenated oil – 1 1/3 cups or 300 gr
Sugar syrup or corn syrup – 1/4 crater or 60 gr
Milk – 1/4 crater or 60 gr
Pure vanilla remove – 1 tsp
Egg yolks 2
Marmalade or jam, sesame seeds, pistachio and
almond for decoration
Article source: http://www.youtube.com/watch?v=ePQLwrrYzag
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید | آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید | مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی | کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان | |||||||||
انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی |
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید |
مجموعهای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک |
کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی |
|||||||||
12,900 تومان |
![]() |
13,900 تومان |
![]() |
24,000 تومان |
![]() |
31,000 تومان |
![]() |
|||||
![]() |
||||||||||||
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی | ||||||||||||
کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی |
||||||||||||
30,800 تومان |
![]() |
دیدگاهتان را بنویسید