شیرینی عید(شیرینی کشمشی،قطاب)

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 20 جولای 2017

آکابانو: مجموعه: آموزش شیرینی پزی

,a style='color:#000' title='شیرینی عید' href='http://www.akairan.com/shirinipazi/sonati1/201331915351.html'شیرینی عید/a,a style='color:#000' title='شیرینی عید نوروز' href='http://www.akairan.com/shirinipazi/sonati1/201331915351.html'شیرینی عید نوروز/a,a style='color:#000' title='تهیه شیرینی' href='http://www.akairan.com/shirinipazi/'تهیه شیرینی/a عید,[categoriy]

آکابانو: شیرینی عید(شیرینی کشمشی،قطاب)

نکاتی مهم برای تهیه شیرینی عید:

به گزارش آکابانو:
۱)اگر می خواهید مقدار زیادی شیرینی برای عید بپزید،فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی های ریز و کوچک (مثل شیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانید در وقتتان صرفه جویی کنید.
2) اگر روی شیرینی تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی ها بیندازید و دوباره شیرینی ها را در فر بگذارید. این کار باعث می شود خمیر وسط شیرینی هم پخته شود..
3) سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای تهیه ی شیرینی عید آماده کنید و بخرید تا در نهایت، شیرینی های مرغوب تر و خوشمزه تری بپزید.
4) برای تهیه شیرینی عید بهتر است تخم مرغ ها خیلی خوب زده شوند،زیرا در این صورت تخم مرغ ها قدرت نگهداری هوا را در خود دارد. بنابراین باعث می شود کیک یا شیرینی عید شما خوب پف کند. به طور معمول، سفیده ی تخم مرغ است که پس از زدن کف می کند و هوا را درون خود نگه می دارد، نه زرده.
5) از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده برای تهیه شیرینی عید استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه اش استفاده کنید.
6) هیچ گاه در فر را قبل از این که سه چهارم از زمان طبخ سپری شده باشد، باز نکنید؛ چون پف کیک می خوابد.
7) نشانه ی کاملا پخته شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
8) برای تهیه ی شیرینی های عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛ چون لطف این شیرینی ها به ظرافت و یک شکل بودن و هم اندازه بودن آنهاست.
9) قبل از شروع پختن شیرینی یا کیک، یک بار دستور طبخ را بخوانید تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده اید، گیج نشوید و مایه و خمیر شیرینی خراب نشود.

با توجه به درخواست شما عزیزان در این مقاله طرز تهیه ی دو نمونه از شیرینی های عید را بیان میکنیم که امیدواریم مورد استفاده شما قرار گیرد.

*******شیرینی عید*******

شیرینی کشمشی (شیرینی عید)
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی مخصوص عید:

طرز تهیه شیرینی کشمشی مخصوص عید: پودر قند و روغن را مخلوط نموده و می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .

سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5 دقیقه می گذاریم.

نکته:

دو نکته ای که وجود دارد این است که چون شیرینی درحین پختن ، پف می کند خمیرها را باید با فاصله روی سینی بگذاریم و دیگر اینکه درجه حرارت فر نباید خیلی بالا باشد.

نکات تغذیه ای:

نکته جالبی که می توان درباره این شیرینی عید به آن اشاره کرد این است که کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ، پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید.

کل مواد شیرینی دارای 4هزارکالری انرژی می باشد ، یعنی اگرازکل مواد 40 عدد شیرینی تهیه کنید ، هر کدام دارای 100 کالری انرژی خواهد بود .

*******شیرینی عید*******

,a style='color:#000' title='شیرینی عید' href='http://www.akairan.com/shirinipazi/sonati1/201331915351.html'شیرینی عید/a,a style='color:#000' title='شیرینی عید نوروز' href='http://www.akairan.com/shirinipazi/sonati1/201331915351.html'شیرینی عید نوروز/a,a style='color:#000' title='تهیه شیرینی' href='http://www.akairan.com/shirinipazi/'تهیه شیرینی/a عید,[categoriy]

قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید:

مواد لازم برای تهیه مواد لازم برای خمیر قطاب:

مواد لازم برای وسط قطاب:

به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه قطاب شیرینی عید:

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.

برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

Article source: http://www.akabanoo.com/article/akashirinipaz/sonati1/news201771822181978049.html

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code