طرز تهیه شیرینی خشک و خوشمزه

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 05 آگوست 2017

,[categoriy]

به گزارش آکابانو: مواد لازم
آرد ۱ کیلو
پودر قند ۴۰۰ گرم
کره و روغن صاف ۶۶۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پکینگ پودر ۱۵ گرم
اسانس یا وانیل ۲/۳ قاشق چایخوری
مغز گردو یا کشمش یا فندق یا … ۲۳۰ گرم
لیمو رنده شده مقدار کمی

طرز تهیه
پودر قند، روغن وکره و لیمو رنده شده رو کامل مخلوط کنید تا به صورت کرم یکنواخت دربیاد. تخم مرغ ها رو اضافه کنید تا کاملاً جذب مواد بشه. اسانس و سپس مغز گردو رو اضافه می کنیم. آرد رو هم اضافه می کنیم ولی نباید خیلی با خمیر بازی کنید. قطر قالب شیرینی رو نازک انتخاب می کنیم. در فر با درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دیم. قبل از بریدن قالب در داخل فریزر میذاریم تا خودشو بیشتر بگیره. برای تزئین می تونید از دارچین و شکر بر روی شیرینی استفاده کنید.

نکته: اگه دیدید خمیر کمی سفته ۱ الی ۲ تخم مرغ اضافه می کنیم تا خمیر دلخواه بدست بید. نوش جان

Article source: http://www.akabanoo.com/article/akashirinipaz/sonati1/news20177302392584297.html

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code