آشپزخانه کوچک من: شیرینی لطیفه

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 22 سپتامبر 2017

مواد لازم:
تخم مرغ :3 عدد
آرد:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر 
پودرشکر :3 قاشق غذا خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
پودر شکرمقداری برای روی مایه شیرینی


میدونم الان که مواد تهیه این شیرینی محبوب رو دیدید کلی خوشحال شدید و با خودتون گفتید چقدر راحت و چقدر اسون
اما در اشتباهید اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت  و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی شدن سفت خواهند شد
پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصا هم زدن دورانیش .


سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید
سفیده را آنقدر هم بزنید که کاملا سفت سفت شود



شکر را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود


زرد‌ها را با وانیل هم بزنید تا کاملا یک دست شود
و به سفیده اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی‌ آرام هم بزنید ,یعنی‌ زیرو رو می‌کنیم



 آرد را آرام و کم کم الک کنید  به سفیده اضافه کنید و دورانی هم
بزنید



باید خیلی‌ با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد


بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی‌ سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد
اگر خوب موادو هم بزنید بعد پخت یک شیرینی‌ خواهید داشت که بافته اسفنجی
داره داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا المینیومی انداختید
از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت  باشه استفاده کنید
وقتی‌ همه شیرینیها رو قیف زدید پودر شکر روشون الک کنید
من هم گرد  قیف زدم و هم به شکل بیضی 



داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردیید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد
وقتی‌ پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌‌هاتون جدا نمیشن



بعد سرد شدن نونهاتون داخل نونها با قیف خامه بزنید

نوش جونتون



Article source: http://www.yemalilar.com/2011/12/blog-post_12.html

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code