شیرینی شکوفه قند | انواع شیرینی عید | پخت شیرینی قندی …

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 11 نوامبر 2017

شیرینی شکوفه قند | انواع شیرینی عید | پخت شیرینی قندی خانگی

طرز تهیه شیرینی شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز

شکوفه قند, شیرینی شکوفه قند
شیرینی شکوفه قند ، درست کردن انواع شیرینی خانگی

شیرینی های نوروزی یکی از اجزای اصلی دید و بازدیدهای نوروزی هستند.

به جای شیرینی های حاضری با دستور زیر یک شیرینی خانگی عالی به نام شکوفه قند برای پذیرایی از میهمانان نوروزی تان درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکوفه قند ، یک شیرینی خوشمزه نوروزی:

 

طرز تهیه شکوفه قند برای نوروز :

روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود.

سپس وانیل را اضافه کنید.

جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید،

به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.

 

خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.

 

سپس زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید

و در فر که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

 

چند نکته مهم در درست کردن شکوفه قند

اگر خمیر ۲۴ ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.

 

 می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و … استفاده کرد

و شیرینی های یکرنگ یا دو رنگ با طعم های مختلف تهیه کرد.

حتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.

 

 فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.

 

 می توانید برای تزیین رویه از شکلات های ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.

 

 می توانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید

و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.

 

 اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در پخت دو رنگ به هم می چسبند.

 

 برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیف تر شود.

 

 به جای ورز دادن می توانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.

 این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.

 

 می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید

و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی

***

Article source: https://baelm.net/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D9%88%D9%81%D9%87-%D9%82%D9%86%D8%AF-%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2/

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code