آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک …

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 24 ژانویه 2018

e5d94 fo3782 آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ...

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک در ایام عید نوروز می باشد.

در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی معروف با مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای بیسکویت دوقلو :

طرز تهیه بیسکویت دوقلو :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند. (می توانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی می دهد).

تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید.

جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید، هواگیری کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید، پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب بزنید (می توانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید).

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید (روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود).

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت می باشد )، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس روی توری قرار دهید و سس شکلات را نوار نوار جهت تزیین روی بیسکویت ها بدهید.

 

منبع : peymooneh.com

Article source: https://baelm.net/128280-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%88.html

               
N1349096676 آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ... N1353958982 آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ... N1384137018 آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ... N1381425163 آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ...
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان buy آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ... 13,900 تومان buy آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ... 24,000 تومان buy آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ... 31,000 تومان buy آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ...
     
     
               
N1392229450 آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ...      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان buy آموزش انواع شیرینی | طرز تهیه بیسکویت دوقلو ، شیرینی خشک ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code