انواع شیرینی خشک

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 03 مارس 2018

برترین ها: در این مطلب طرز تهیه چند نوع شیرینی خشک خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از آنها لذت ببرید.

شیرینی کشمشی


مواد لازم    آرد: 1 و 2/3 لیوان    پودر قند: 1 و 1/3 لیوان    کره: 150 گرم    تخم مرغ: 2 عدد    کشمش پلویی: 1/2 لیوان    اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری 18f09 1562699 385 انواع شیرینی خشک
طرز تهیه:

1. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. اگر کشمش های شما تمیز نیستند آنها را از نیم ساعت قبل در آب سرد قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش را آبکش کنید و لای دستمال حوله ای خشک نمایید.

2. کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

3. آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید.

4. در ادامه کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در مایه پخش شود.

5. داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند).

6. سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

نکته: خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده شما باشد.

شیرینی زنجفیلی
 
مواد لازم:
 
    آرد سفید: 300 گرم    کره (خرد شده): 125 گرم    پودر شکر: 220 گرم    جوش شیرین: یک چهارم ق چ    دارچین: یک ق چ    زنجفیل: دو ق چ    تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد    عسل: یک ق چ 05d9c 1562700 456 انواع شیرینی خشک

طرز تهیه:
 
1. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، دارچین و زنجفیل) را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط و بعد الک کنید تا مواد خشک خوب با هم مخلوط شوند.
 
2. سپس کره خورد شده را اضافه نموده و خوب با دست ورز دهید تا کره به خورد مواد فوق برود و بعد تخم مرغ و عسل را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا مواد خمیری شکل شود و به دست نچسبد.
 
3. سپس سینی فر را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و گلوله هایی درست کرده و کمی با دست پهن کرده و در سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها قهوه ای روشن شود. اجازه دهید تا شیرنی ها خنک شود و سرو نمایید.

نکته:
می توان از شکلات ذوب شده برای روی شیرینی ها استفاده کرد در غیر اینصورت به صورت ساده می توان سرو کرد.

شیرینی مارمالادی

مواد لازم:

    آرد: 220 گرم    آرد برنج: یک و یک دوم ق س    پودر شکر: 40 گرم    بادام (آسیاب شده): 2 ق س    کره (خردشده): 180 گرم    اسانس بادام: یک چهارم ق چ    مارمالاد: یک سوم پیمانه 4e447 1562701 733 انواع شیرینی خشک
طرز تهیه:

1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.

2. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگی پرکنید.

شیرینی آلمانی

مواد لازم:

    روغن صاف: 150 گرم    پودر شکر: 80 گرم    تخم مرغ: یک عدد    وانیل: یک هشتم ق چ    شربت غلیظ: 15 میلی لیتر    آرد: 300 گرم    پودر شکر: به میزان لازم    مارمالاد: به میزان لازم
 24993 1562702 906 انواع شیرینی خشک 
طرز تهیه:

1. روغن، پودر شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. شربت و آرد را اضافه کرده، با دست مخلوط کنید.
 
2. در صورت چسبناک بودن، خمیر را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
 
3. خمیر را بین دو روق کاغذ روغنی به ضخامت 2-3 میلی متر باز کنید و با شکل های دلخواه قالب بزنید. وسط نیمی از شیرینی ها را با قالب کوچکتر درآورید و در سینی چرب نشده بچینید.
 
4. سینی را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 12-15 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس به دلخواه شیرینی ها را تزیین کنید.

 

شیرینی نخودچی

مواد لازم

آرد نخودچی نرم:   750 گرمآرد سفید:    250 گرمپودر قند:     500 گرمروغن جامد ک   500 گرمهل :   1 قاشق مرباخوری d3936 1562703 416 انواع شیرینی خشک 

طرز تهیه:

1. پودر قند و روغن را مخلوط کرده ،  می زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود.

2. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می ریزیم ، هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.

3. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده  ایم به قطر1 سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر بهمدت 20 الی 30 دقیقه در حرارت 300 درجه می پزیم.

4. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید.

 شیرینی گردویی

مواد لازم:

    کره: 60 گرم    پودر شکر: 40 گرم    وانیل: یک چهارم ق چ    آرد سفید: 75 گرم    گردوی (پودر شده): 35 گرم    گردو (نیمه شده): 75 گرم be036 1562704 868 انواع شیرینی خشک
طرز تهیه:

1. ابتدا کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا نرم شود، پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد نرم و یکدستی بدست آید.
 
2. سپس آرد را الک کرده و به مواد فوق اضافه نمایید و بعد پودر گردو را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

3. سپس سینی فر را چرب نموده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و در دست گلوله ای درست کنید و داخل سینی فر قرار دهید و یک گردوی نیمه شده روی آن بگذاید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی ها قهوه ای روشن شوند، اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند. سپس پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و سرو نمایید.
 

شیرینی پسته ای

مواد لازم:

    کره: 220 گرم    پودر شکر: 120 گرم    آرد: 200 گرم    آرد برنج: 2 ق چ    آرد ذرت: 3 ق چ    پودر پسته: 50 گرم    مغز پسته: 70 گرم    پودر قند: برای تزیین be036 1562705 108 انواع شیرینی خشک
طرز تهیه:

1. فر را 15 دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.
 
2. یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت 25 دقیقه بپزید. 5 دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.

شیرینی نان پنجره ای

مواد لازم:

    آرد سفید: 130 گرم    نشاسته ذرت: 2 ق س    گلاب: 3 تا 4 ق س    تخم مرغ: 5 عدد    پودر شکر: 2 ق س    پودر هل: یک ق چ a76bf 1562718 503 انواع شیرینی خشک
طرز تهیه:

1. نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و گلاب را به آرامی به نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل شود، سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ ها با مواد ترکیب شود.
 
2. آرد سفید و آرد ذرت را با هم مخلوط  کنید و به مواد فوق اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط و از صافی رد کنید تا مایع شفاف صافی بدست آید.

3. روغن فراوان در ظرف مناسبی بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود، قالب نان پنجره ای را در روغن قرار دهید و بگذارید کمی گرم شود.
 
4. سپس در مواد زده به طوری که مواد روی قالب را نگیرد، سپس قالب را در روغن داغ گذاشته و کمی تکان دهید تا شیرینی ها از قالب جدا شوند. کمی که شیرینی ها در روغن خشک شدند (آنها را) روی صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس بعد از خنک شدن پودر شکر و پودر هل را در ظرفی مخلوط کنید و با الک روی شیرینی ها بپاشید.

نکته: اگر قالب شیرینی پنجره ای زیاد داغ شود هنگامی که درون مایع بگذارید مایع نان پنجره ای می بندد و اگر سرد باشد درون روغن نان ها بسته نمی شود، پس مراقب باشید تا قالب گرمای به اندازه ای داشته باشد.

 

 شیرینی نان چایی

 مواد لازم

آرد: به میزان لازمکره: 1پیمانهتخم مرغ: 3عددپودر قند: 1پیمانهماست: 1قاشق سوپخوریبکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوریهل: 1 قاشق چایخوری 34549 1562707 349 انواع شیرینی خشک 

طرز تهیه

1. کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه . 1 عدد تخم مرغ کامل و 2 تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم .( دو تا سفیده اضافه است )

2. ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم . در انتها آرد رو به تدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد . خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم .

3. خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر 170 درجه قرار میدیم تا بپزه . 

شیرینی قرابیه


مواد لازم:
 
 بادام سفید (بدون پوست): 300 گرمشکر: 520 گرمسفید تخم مرغ: 120 گرمخلال پسته و بادام: به مقدار لازم 204e5 1562721 245 انواع شیرینی خشک

طرز تهیه:
 
1. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.
 
2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.
 
3. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).
 
4. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.
 
5. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.
 
6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته:
 
1. در صورت نیاز و سفت بودن خمیر، سفیده تخم مرغ به مقدار کم اضافه شود.
 
2. دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیت خوبی داشته باشید. 

Article source: http://sinka.ir/news/1110127

               
N1349096676 انواع شیرینی خشک N1353958982 انواع شیرینی خشک N1384137018 انواع شیرینی خشک N1381425163 انواع شیرینی خشک
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان buy انواع شیرینی خشک 13,900 تومان buy انواع شیرینی خشک 24,000 تومان buy انواع شیرینی خشک 31,000 تومان buy انواع شیرینی خشک
     
     
               
N1392229450 انواع شیرینی خشک      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان buy انواع شیرینی خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code