آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 13 آوریل 2018

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه


این شیرینی
مخصوص مناطق ترک هست  بیشتر توی تبریز و ارومیه درست میشه و یکی از
بهترین شیرینی های این منطقه به حساب میاد و خیلی هم گرونه نسبت به بقیه شیرینی ها حتما 
امتحانش کنید


 مواد لازم :

بادام: پوست گرفته خام130 گرم
بادام تلخ: پوست گرفته خام20 گرم
شکر: 200 گرم
سفیده تخم مرغ : 3-2عدد
مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری



 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

ابتدا  بادام را چرخ کنید و به صورت پودر درآوردید
 بادام تلخ باعث میشه شیرینی هاتون عطر و طعم بهتری به خودش بگیره اگر بادام تلخ نداشتید 150 گرم بادام شیرین استفاده کنید
و چند قطره از اسانس بادام تلخ استفاده کنید

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

و  با پودر شکر و سفیده ی تخم مرغ انقدر هم بزنید که سفید و کشدار بشه تقریبا 15 -10 دقیقه هم بزنید.

بکینگ پودر رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بکینگ پودر هم مخلوط مواد بشه

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

چون اندازه  سفیده تخم مرغها هیچ وقت یکسان نیست ممکن است خمیر یا شل شود یا سفت
ابتدا با 2 تخم مرغ شروع کنید.


 اگر خمیرخیلی سفت بود یک سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
 سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.

 داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید

و شیرینی ها رو به یک اندازه داخل سینی بریزید 1 دقیقه صبر کنید اگر شیرینی ها توی سینی وا نرفتن پس غلظت موادتون خوب هست و به اندازه هم زدید
اگر مایه شیرینی هاتون شل بود میتونید 1-2 قاشق پودر بادام بهش اضافه کنید

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

غلظت مایه باید در حدی باشد که به راحتی از قیف بیرون بیاد و موقع ریختن توی سینی مایه وا نره 

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

 سپس روی شیرینی ها پسته و بادام ومقداری شکر بپاشید.

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

شیرینی
ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به
مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید
تا روی آنها طلایی بشه

 بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
شیرینی ها رو در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای بزارید چون زود خشک میشن
اگر شیرینی هاتون بعد از پخت به کاغذ روغنی چسبید یا شکر زیاد ریختید یا مایه شیرینی شل بوده
میتونید داخل مواد 3-4 قاشق پودر نارگیل هم استفاده کنید

 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

Article source: http://www.yemalilar.com/2011/01/150-200.html

               
N1349096676 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه N1353958982 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه N1384137018 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه N1381425163 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه 13,900 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه 24,000 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه 31,000 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه
     
     
               
N1392229450 آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان buy آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code