طرز تهیه شیرینی دانمارکی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 13 آوریل 2018

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست كنين خيلي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره.

شیرینی دانمارکی رو می تونین هر جور که دوس دارین بپیچین. بین آموزش ها تصاویری از مدلهای مختلف شیرینی دانمارکی رو خواهید دید. می تونین برای تزیین اون از مغز گردو، پودر نارگیل یا پسته، میوه ، زرده تخم مرغ و … استفاده کنین .

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش اول تهیه شيريني دانماركي

مواد لازم برای شیرینی:

آرد 700-750 گرم
خمير مايه سه قاشق غذاخوري
شير ولرم يك پيمانه

تخم مرغ سه عدد
شكر 110 گرم
روغن مايع يك پيمانه

زعفران آب شده يك قاشق چايخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:
يك پيمانه آب
يك پيمانه شكر
نصف پيمانه آرد
نصف چايخوري وانيل

براي رويه شيريني هم زرده تخم مرغ، شكر دانه درشت يا كنجد
طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)
طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

طرز تهیه :

قبل از هر كاري اول يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه.

تا خمير مايه عمل بياد كرم رو درست كن كه سرد بشه..

درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.
آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

آرد و شكررو الك كن. تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد.

شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه با وردنه خيلي نازك پهن ميكني.

كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني.
حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر.

ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دو برابر بشه.

فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم ميكني.

روي خمير ها زرده بمال.دوس داشتي شكر .دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

به مدت پونزده تا بيست دقيقه توی فر بذارین . اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم تا روی شیرینی دانمارکی طلايي تر بشه.

من با نصف مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد.

تذکر :

تو کرم شیرینی اصلا گلاب نریزید فقط وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده.
فقط حتماً خمیر مایه رو عمل بیارید.
و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش دوم تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم:
10 گرم مایه خمیر
1 فنجان شیر ولرم
1 فنجان روغن مایع
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری سرخالی نمک
1 سفیده تخم مرغ
1عدد زرده تخم مرغ برای رومال
آرد به میزان لازم

 

روش تهیه:
مایه خمیر،شکر و شیررو با هم مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد.
روغن و نمکو سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنین.
بعد کم کم آرد رو اضافه و ورز بدین تا خمیر انسجام لازم رو پیدا کنه و 10 دقیقه ورز بدین.
بعد روی خمیر رو با یه پارچه مرطوب تمیز بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.
حالا خمیر رو به شکل یه مستطیل باریک و بلند باز کنین و در یک راستای مستطیل کرم بریزین و رول کنین و رول رو به قسمتهای مساوی برش بزنین و دو طرف رول رو در پودر پسته بزنین تا به کرم بچسبه و روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنین و مغز آفتابگردون یا خلاف بادوم و پسته بپاشین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روی شیرینی خوب برشته بشه.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر :
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد ذرت
1 لیوان شیر
1 عدد زرده تخم مرغ
دو سوم پیمانه پودر شکر
2 قاشق غذاخوری کره
کمی وانیل
زعفران بدلخواه

 

روش تهیه:
آرد ذرت رو با شیر سرد خوب مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا شروع به غلیظ شدن کنه.
زرده و پودر شکر و وانیل رو باهم خوب مخلوط کنین و به مخلوط روی حرارت اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.
اگه دوست دارین کمی محلول زعفرون اضافه کنین.
وقتی غلیظ شد از روی حرارت ور دارین و کره رو بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا به خورد کرم بره.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش سوم پخت شیرینی دانمارکی

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ ۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۷۵۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۳ ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﺮ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۱۱۰ ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺮﻡ :
ﺷﯿﺮ ۲پیمانه
ﺷﮑﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺁﺭﺩ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
آرد ذرت ۳قاشق غذا خوری
کره حدود۵۰گرم
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۲ ﻋﺪﺩ
ﮐﻤﯽﮐﻨﺠﺪ / ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ و خلال بادوم

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ شکر رو با آردوآرد ذرت قاطی کرده.بعد شیر رااضافه کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به صورت فرنی درآید.در آخر اسانس وانیل وکره رو اضافه میکنیم.میزاریم تا سرد بشه.

ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺠﺰ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ .بعد پودر خمیر مایه و ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه،بعد خمیرو میزاریم ۲ ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه،روی میز کارمون ارد میپاشیم ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﻭ ﮐﺮﻡ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺜﻞ ﮐﺘﺎﺏ میبندیم بعد با چاقو برش میدیم،داخل سینی فر گذاشته وروی آن زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد یا خلال بادام روش میپاشیم ۲۰دقیقه دیگه استراحت داده،تو فر۱۷۵درجه تا روی شیرینی ها طلایی بشه.نوش جان

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

منایع 

سایت خانوم گل

سایت مابانو

 



مجله تصویر زندگی


Article source: https://www.tasvirezendegi.com/danish-pastries-recipe/

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code