انواع شیرینی تر

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 04 ژوئن 2018

چکیده این مطلب : انتشار : 1396/10/27 0 نظر <!– 1,843 –>

این شیرینی که در برخی موارد شیرینی برشی هم نامیده می شود بسته به سلیقه های هر منطقه تنوع یافته است. شیرینی مجلسی، رولت و نان خامه ای و اولین اسم هایی است که با شیرینی تر عجین شده است. تنظیم بودن میزان شکر شیرینی، کیفیت آرد و روش پخت تأثیر بسزایی در محصول نهایی دارد.

تحریریه قنادباشی: تحریریه قنادباشی امروز به بررسی انواع شیرینی تر به عنوان یکی از پر مشتری ترین شیرینی های قنادی ها پرداخته است. این شیرینی که در برخی موارد شیرینی برشی هم نامیده می شود بسته به سلیقه های هر منطقه تنوع یافته است. شیرینی مجلسی، رولت و نان خامه ای و اولین اسم هایی است که با شیرینی تر عجین شده است. تنظیم بودن میزان شکر شیرینی، کیفیت آرد و روش پخت تأثیر بسزایی در محصول نهایی دارد.

 

دسته بندی شیرینی تر

شیرینی تر به دسته های اصلی زیر تقسیم می کنند:

 

– شیرینی تر ساده :

ترهای برشی، تر ریز، ریز خامه ای تر اکلر، ریز خامه ای گرد، تر پنیری، رولت ساده، نان خامه ای، نان خامه ای حلقوی با پودر قند، نان خامه ای حلقوی با پودر شکلات، شکلاتی مربعی، شکلاتی مربعی با خلال پسته، شکلاتی مثلثی، شکلاتی لوزی، نسکافه ای، نسکافه ای با پودر قهوه، نسکافه ای با پرک بادام

 

– شیرینی تر مجلسی (بشقابی)

تر فرانسوی، تر مافین، زبان خامه ای، لطیفه، تر ناپلئونی، رولت ناپلئونی، تر قاناش (تبریز)، کوکتل فنجانی، کوکتل خلال دار، چوکوبال، چوکوبال ردولوت، بیسکوئیت های آیسینگ دار، اکلر، انواع کاپ کیک، انواع پاپ کیک

 

– شیرینی تر دسری

تر مکزیکی، تر موس، ناپلئونی قیفی، دسر وانیل و انار، نسکافه با کارامل، تی تاپی، تی تاپی ناپلئونی، سه گوش تی تاپی کاکائویی، وانیلی مربعی، چاکلت رولت، رولت زانت، رولت شکلاتی، رولت با مغز شکلاتی، رولت شکلاتی با توت فرنگی، رولت قیفی با پودر پسته، رولت نسکافه با فندوق، رولت گردویی با کنجد، رولت گردویی با پودر پسته، رولت گردویی با شکلات، رولت نسکافه با شکلات، رولت نسکافه با پودر پسته، رولت نسکافه با کنجد، رولت نسکافه با کریسپی، رولت قیفی با کنجد، رولت قیفی با پودر نارگیل، رولت بادامی، مثلثی خامه ای، فرانسوی خامه ای، کرس انبه، نان خامه ای بزرگ دسری، کیک دسر میوه ای، کیک شکلاتی مافین،

 

درحال تکمیل است.

 

استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

Article source: https://ghanadbashi.com/cream-pastry-types

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code