توتک (نان محلی کرجی ها) | دانلود آموزش شیرینی پزی

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 09 ژوئن 2018

توتک (نان محلی کرجی ها)

به دستور مهرانه جون روش تهیه توتک رو اینجا هم میزارم.

اینم نونای محلی من به نام توتک که پختش بین کرجی های اصیل همچنان رایجه.
البته ما این نون رو در مقادیر زیاد میپزیم شما اگر دوست داشتین که بپزین مواد رو کم کنین .مطمئن باشین که پشیمون نمیشین.
مواد لازم:
آرد 2 کیلو(چند بار الک می کنیم)…………..شکر 2لیوان……………روغن مایع نصف لیوان……………مایه خمیر خشک فوری 2 قاشق غذاخوری سرصاف……………..وانیل یک بسته کوچک………….بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری…………..نمک مقداری(خیلی کم)……………..گردوی خرد شده یا کنجد ویا…… برای روی توتک (در صورت تمایل)………..مخلوط زرده تخم مرغ و زغفران آب کرده برای رومال.
طرز تهیه:
همه موادخشک غیر ازآرد رو با هم مخلوط می کنیم. روغن را اضافه کرده و هم میزنیم.آرد را کم کم می افزاییم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. باید مراقب باشیم که آرد اضافی به خورد خمیر ندهیم. خمیر را در جایی گرم میگذاریم تا حجمش دوبرابر شود.اکنون خمیر آماده است.ازخمیر تکه هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد می کنیم و با وردنه باز نموده و به شکل دلخواه برش زده رو روی آن را با قالب تزیین می کنیم.مواد رومال را زده و روی نان را کنجد یا گردوی خرد شده و یا….. میریزیم . توتکها را در سینی چرب شده ودرفری که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم .
نکته: ما این نون رو تو تنور درست میکنیم اما اگر شما در فر خواستید درست کنید حتما یک ظرف آب در فر بگذارید و وقتی روی نون ها طلایی شدند حتما امتحان کنید ببینید پخته یا نه؟ زیر نون هم باید رنگش عوض بشه ولی نسوزه.
امیدوارم نکته مبهمی باقی نمونده باشه و بپزید و خوشتون بیاد.

Article source: http://roozmenu.com/showthread.php?t=8936

 

 
 
 
 
 
 
 


N1349096676 توتک (نان محلی کرجی ها)



N1384137018 توتک (نان محلی کرجی ها)


N1381425163 توتک (نان محلی کرجی ها)

 
 
 


آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید


آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید


مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی


کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان

 
 
 

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع
نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

 
 
 
12,900 تومان


buy توتک (نان محلی کرجی ها)

13,900 تومان


buy توتک (نان محلی کرجی ها)buy توتک (نان محلی کرجی ها)

24,000 تومان


buy توتک (نان محلی کرجی ها)buy توتک (نان محلی کرجی ها)

31,000 تومان


buy توتک (نان محلی کرجی ها)buy توتک (نان محلی کرجی ها)

 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


N1392229450 توتک (نان محلی کرجی ها)

 
 
 

 
 
 


کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

 
 
 

 
 
 

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

 
 
 

 
 
 
30,800 تومان


buy توتک (نان محلی کرجی ها)buy توتک (نان محلی کرجی ها)

Article source: http://pastry.blog0.ir/2016/09/08/%D8%AA%D9%88%D8%AA%DA%A9-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D9%87%D8%A7/

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code