آشپزخانه کوچک من: شیرینی قطاب

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 19 ژوئن 2018

زرده ها رو با ماست مخلوط کنید روغن رو بریزید و ارد رو اضافه کنید به قدری ارد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه.

خمیر رو در حدی که مخلوط بشه با قاشق هم بزنید .
زیاد ورز ندید چون روغن پس میده و خمیرتون خراب میشه.

روی خمیر رو بپوشانید بزارید تا برای 45 دقیقه استراحت کنه.

میریم سراغ مواد فیلینگ:

برای بادام حتما حتما و حتما از بادام خام  با پوست  استفاده کنید .

در یک قابلمه ای مقداری اب بریزید بادامها رو بریزید توش و بزارید روی حرارت  همین که اب به جوش امد از روی حرارت بردارید و بریزید توی ابکش



میبینید که به راحتی  بادامهاتون  با یک فشار کم  دو انگشت از پوست جدا میشه . بعد بادام رو چرخ کنید .

با این روش بادامها کمی خیس میشن و وقتی خمیر رو پر میکنیم  راحت تر میتونید
باهاش کار کنید و اینکه خیلی خوشمزه تر از پودر بادام خشک میشه و مغز قطاب
هاتون نرم و خوشمزه میشه. به نظر من کلا طعم و مزه شیرینی فرق میکنه و بهتر میشه!

روی میز کار خیلی کم ارد بپاشید و خمیر رو با وردنه  نازک  باز کنید. و با قالب گرد ساده قالب بزنید




مقداری از مواد بادام رو بردارید و داخل دستتون سفتش کنید و داخل خمیر بزارید . دو سر خمیر رو به هم برسونید و بپیچید .



در یک قابلمه کوچک و عمیقی روغن بریزید و بزارید داغ بشه و حرارت رو
بزارید روی متوسط و خمیر های پیچیده شده رو داخلش سرخ کنید . خمیرها باید
داخل روغن شناور باشن

بعد از سرخ شدن شیرینی هاتون اونها رو روی دستمال اشپزخانه قرار بدید تا اگر روغنی داشتند گرفته بشه

شیرینی ها رو یک روز بزارید بمونن و بعد داخل  مخلوط پودر شکر و نشاسته  بغلتانید . چون اگر به قطاب ها استراحت ندید پودر شکر روی قطابها نمیمونه و اب میشه و بدشکل و گوله گوله میشه.

یــــــــــــــــــــــــــــــــا
میتونید شربت درست کنید و شیرینی هاتون رو بکنید داخل شربت .



نوش جــــــــــــــــــــــــــــان

* از این مقدار مواد 35 تا قطاب  در میاد.

* میتونید برای مواد میانی از پسته یا گردو هم استفاده کنید .

* میتونید به جای روغن جامد از کره هم استفاده کنید . من امتحان کردم خوب میشه  . فقط وسطهای پخت روغن به خاطر کره خمیر کف میکنه باید عوضش کنید .


* به جای روغن جامد من  کره رو گذاشتم روی حرارت ملایم و ابش کردم و کفش که همون دوغش بود رو
گرفتم و توی یک شیشه دربسته ریختم. این روغن رو من گذاشتم هم دمای محیط شد بعد استفاده کردم.

* shortening همون روغن جامد هست کسانی که امریکا هستند میتونن تهیش کنن و با این روغن درستش کنن .

* Butter Ghee هم همون روغن جامد هست این هم مناسبه .



Article source: http://www.yemalilar.com/2013/03/blog-post_10.html

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code