خمير سمبوسه

نوشته شده در موضوع دسته‌بندی نشده در 06 جولای 2018

خمير سمبوسه

آرد 2 ليوان
سركه يك ق چ
روغن يك ق چ
نمك يك هشتم ق چ
آب گرم يك سوم ليوان

آرد رو توي غذاساز ميريزيم.
سركه و روغن و نمك رو اضافه ميكنيم.
من معمولا از روغن زيتون و سركه سيب استفاده ميكنم ولي در كل هر روغن و هر سركه اي جواب ميده.

حالا آب گرم رو به مخلوط آرد اضافه ميكنيم و دستگاه رو روشن ميكنيم.
اگر خمير شكل گرفت كه هيچي در غير اين صورت قاشق قاشق بهش آب گرم اضافه كرده و هر بار دستگاه رو روشن ميكنيم

تا زماني كه خمير به شكل يك توپ در اومده و درون غذاساز شروع به حركت كنه.

اگر غذاساز در دسترس نداريد ميتونيد با قاشق مواد رو مخلوط كرده و بعد با دست ورز بديد.

وقتي كه خمير شكل گرفت اون رو به تخته كار منتقل كرده و به مدت 5 دقيقه ورز ميديم.

زماني خمير آماده است كه بافت يكنواخت و لاستيكي اي داشته باشه و كش بياد.

خمير رو درون سلفون پيچيده و اجازه ميديم در دماي اتاق يك ساعت استراحت كنه.
اين استراحت يك ساعته بسيار مهمه.
و استفاده از آب گرم هم بي نهايت اهميت داره.
از اين دو مورد به هيچ وجه نگذريد.
اصلا هميشه موارد رو مو به مو انجام بديد تا نتيجه عالي داشته باشه.

خب بعد از گذشت يك ساعت خمير آماده استفاده است.
سطح كار رو آرد بپاشيد و خمير رو با وردنه پهن كنيد.

نازكي و كلفتيش دست خودتونه ولي پيشنهاد من اينه كه تا اونجايي كه ميتونيد نازك پهنش كنيد.
به خوبي پشت و روي خمير رو با آرد بپوشونيد.
با “پيتزا كاتر” و يا كارد خمير رو به ابعاد دلخواه برش بزنيد.

بعد از دقايقي كه خمير هوا خورد و شما هم چندين تيكه خمير مستطيلي (يا هر شكل ديگه اي) آماده كرديد. ميتونيد خميرها رو روي هم قرار بديد . اينطوري اگر خوب آردپاشي شده باشه و هوا هم خورده باشه ديگه اگر صدتاش رو هم روي هم قرار بديد به هم نميچسبه.

ورقه هاي سمبوسه آماده استفاده است.

اگر از خمير اضافه اومد ميتونيد فريزش كنيد. البته تا يكي دو روز هم توي يخچال عمر ميكنه ولي توصيه ميكنم فريز كنيد. گزينه بهترش هم اينه كه از اول با يك ليوان آرد شروع كنيد. به نظر من بهتره چيزي رو بخوريم كه تازه و سالمه نه فريز شده و مونده! اين نظر منه.

و هر موقع خواستيد از خمير فريز شده استفاده كنيد بايد از شب قبل به يخچال منتقل كرده و يك ساعت قبل از مصرف از يخچال خارج كنيد.
و البته ورقه هاي سمبوسه رو هم ميتونيد فريز كنيد.

در بازار دنيا ورقه هاي سمبوسه آماده فريز شده در ضخامتهاي مختلف براي خريداري در سوپرماركتها موجوده.
همين ورقه هايي كه آماده كرديد رو ميتونيد روش نشاسته ذرت پاشيده و اضافي نشاسته رو با برس پاك كرده و بعد هر ده ورقه رو روي هم قرار داده و به خوبي سلفون پيچ كرده و بعد در زيپ لاك در فريزر نگهداري كنيد.
موقع استفاده هم به همين شكلي كه در بالا توضيح دادم به دماي اتاق رسونده و مصرف كنيد.

ولي به نظر من تازه اش يه چيز ديگه است. فريز كردنش فقط براي آن دسته از دوستانيه كه وقت كم و شرايط خاص دارند.


منبع: شف طيبه

Article source: http://www.roozmenu.com/showthread.php?p=799468

               
عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول
     
آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     

انواع غذا،سالاد،دسر،آش،شیرینی،63 نوع غذای ایرانی

آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید

مجموعه‌ای شامل بیش از 300 کتاب هنر آشپزی با موضوع تهیه انواع نان، شیرینی و کیک

کامل ترین مجموعه دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی

     
12,900 تومان خرید  آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 13,900 تومان خرید آموزش کامل آشپزی و شیرینی پزی نسخه جدید 24,000 تومان خرید مجموعه اول هنر آشپزی؛ نان و شیرینی 31,000 تومان خرید کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی رزان
     
     
               
عکس محصول      
     
کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی      
     

کتاب جامع آشپزی و شیرینی پزی و سفره آرایی

     
     
30,800 تومان خرید کتاب دایره المعارف آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code